• Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESScontact(@)razvan-buciulac(.)ro

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Despre mine

By Razvan | In Despre | on May 12, 2017

Numele meu este Razvan Buciulac si sunt antrenor personal. Interesul meu in acest domeniu a aparut inca din adolescenta, insa s-a materializat la varsta de 22 de ani cand, in anul 2013 am absolvit cursurile Federatiei Romane de Culturism si Fitness, devenind astfel instructor atestat.

In anii ce au urmat am colaborat cu diferite sali de fitness din Bucuresti, lucrand cu cateva zeci de clienti si continuand sa imi cresc baza de cunostinte si experienta in domeniu.

In anul 2015 am devenit sportiv legitimat in cadrul clubului ACS Champions Gym Bucuresti, incepand sa concurez in cadrul probei Men’s Physique a Campionatului National de Culturism si Fitness. Sportul pentru semi-performanta si-a spus insa cuvantul, iar dupa doi ani la acest nivel, constrans de accidentarile suferite am decis sa opresc acest drum.

In incercarea de a trece peste problemele articulare dobandite in perioada de competitie am descoperit metoda de antrenament Functional Patterns®. Astfel, am renuntat la modul conventional de antrenament cu greutati, iar dupa 10 saptamani de curs on-line in care am invatat principiile acestui nou tip de antrenament, si un seminar de pregatire in Malmo, Suedia, am dobandit la incepulul anului 2017 unul dintre putinele certificate de instructor Functional Patters® de la noi din tara (Human Foundations Level 1 Instructor).

Acest tip de antrenament functional respecta biomecanica evolutionara a corpului uman, promovand sanatatea articulatiilor, inclusiv a coloanei vertebrale si reda integritatea posturala celor asupra caruia este aplicat. Antrenamentul este unul care, cu clientul odata ajuns la postura neutra, devine dinamic si aduce cu sine provoacarea miscarii in toate planurile de miscare (3D movement), asa cum corpul nostru a evoluat sa o faca. Acest fapt are un impact major asupra balantei calorice, accelerand metabolismul si promovand atat scaderea procentajului de grasime, cat si hipertrofia musculara.

No Comments to "Despre mine"

© 2015 Razvan Buciulac
Inline
Inline