• Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESScontact(@)razvan-buciulac(.)ro

  LEAVE A COMMENT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Testimoniale

Laura Popescu

Manager agentie de publicitate

Am inceput antrenamentele cu Razvan la sala cu mai bine de un an in urma, dupa perioada sarbatorilor, situatie care i-a transformat misiunea intr-una si mai dificila. Initial mi-a propus doua aspecte esentiale pentru indeplinirea obiectivelor stabilite, si anume, antrenament constant si schimbarea alimentatiei. A inteles ca eram dispusa sa fac sport, fiind motivul pentru care veneam la sala, dar in privinta alimentatiei s-a lovit de zidul micilor placeri ale vietii, dulciurile. Moment in care la fiecare antrenament a inceput sa imi dea o serie de exemple, daca renunti la anumite alimente, o zona a corpului va capata un alt contur, sau nu vei mai retine apa, sau vei avea mai multa energie etc.

Din dorinta de a testa, am inceput usor usor sa renunt la a mai consuma anumite alimente, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Ceea ce apreciez la Razvan este modul de abordare a antrenamentului si felul in care il adapteaza, atat la rezistenta fizica a unei persoane, cat si la personalitatea acesteia. Important in cadrul antrenamentelor cu antrenor este sa te simti motivat si sa faci exercitii adaptate nevoilor tale.

Prin antrenamentele personalizate am reusit sa imi ating obiectivele intermediare, si anume scaderea in greutate si tonifierea, dar si pe cel principal, mentinerea greutatatii si  tonusului care sa imi confere un confort in viata de zi cu zi. Se spune ca vointa e ca un muschi, cu cat o antrenezi mai des, cu atat e mai puternica. Nu stii cum? Intreaba-l pe Razvan!

© 2015 Razvan Buciulac
Inline
Inline